ישנם מאות זני וואגיו רק ביפן (300+), היוקרתי ביותר שבהם הוא וואגיו זית
זן וואגיו זה בעצם אוכל קליפות זיתים אשר עשירים בהורומונים ושומנים טבעיים, במקום המאכל הרגיל שהם אוכלים פה שמים דגש על מי נהר טבעי, מרעה וכמובן תנאי גידול הטובים ביותר ולכן נתח זה מובחר במיוחד ויוקרתי מאוד, מה שגם אין מספיק ראשים להאכיל את כל העולם, כך שמחירו עולה מעבר לכל דימיון.
אז כמה הזן הזה עולה? עגל/ה ממוצע/ת יכול/ה להגיע ל30 אלף דולר (!) ואף יותר.
כמה סטייק שכזה במסעדה עולה? חתיכת סטייק יכולה להגיע למחיר של 250$ ! וכמה אם נרצה לרכוש הביתה כשהוא בקצביה?
מחיר 15 דולר לאונקיה, זה אומר 0.02 גרם שווה 15$, בחישוב פשוט 60$ ל100 גרם, ו600 דולר לקילו, שזה באזור האלפיים שקלים לקילו (!)
רמת השיוש שלו מדהימה, כמו בתמונה הבאה:
בתמונה זו תוכלו לראות איך השיוש חלק וטבעי ולא בצורת ברקים. נתח זה אגב – סינטה.