כמה שלא נספר על וואגיו יפני וטעמיו זה עדיין לא יקלע בדיוק לטעמים המיוחדים שלו ואיך זה מרגיש שאוכלים, אבל דניאל בלילתי מייסד קהילת קרניבורים אורגינל ומי שהוביל את מהפכת הבשר לישראל אומר לנו כך: "אם לא גלגלת עיניים ואמרת מספר פעמים "וואו" תוך כדי שאתה אוכל את הסטייק – אתה לא אכלת וואגיו יפני"
אז דניאל, הידוע כחובב וואגיו אמיתי מקורי הביא לנו טעימה לישראל ועשה סרטון השוואה, רגע לפני הפרסום ישבנו איתנו וראינו את ההבדלים – מבחינת הצבעים (הוואגיו היפני ורדרד לעומת אדום), מבחינת טעמים אין מה להשוות בין אחרים באמת זו רמה אחרת ממה שאתם מכירים, מבחינת הריח וכן מבחינת השומן – רק להעביר את האצבע על הסטייק וכל האצבע תתמלא בלחות מהשומן.
קיבלנו הצצה איך שהנתח נחת בישראל, כך הוא נראה לאחר שהגיע בשוק פריז (היה לפני זה טרי) והוקפא במינוס 20 מעלות עם חנקן כדי לשמור על טיב הבשר.