בשנת 2017 היה סיפור די מעניין עם כל עניין החשיפה של עולם הוואגיו לישראל בעקבות פוסטים של קהילת הקרניבורים…
קמו לא מעט אנשים, סוחרים ואנשים פרטיים שהחלו לשווק בשר עם שומן מוזרק ולפעמים מרגרינה, הבשר עצמו היה נראה חיוור ועל גוון הבורדו אך עם שיוש בצורת ברקים,
חשוב לנו להפנות את תשומת ליבכם, כיצד לזהות בשר מוזרק? השומן עצמו יראה בצורה לא אחידה ובצורת ברקים, מול נתח שהשיוש שלו טבעי תראו שכל קצוות השומן אינן מתחברות אחד לשני בצורה זיגזג וברקים אלא הרמוניה וצורה אחידה.
אנו זוכרים שזה התחיל מכפרים ערבים בעיקר – אבו גוש, בית צפפה, מזרח ירושלים ועוד.
כל זאת היה בטענה שזה בשר וואגיו שהוברח במטוסים פרטיים, עסקאות מתחת לראדר, הוברח מהשטחים ועוד שקרים על שקרים, ברגע שהקצבים קיבלו לידיהם נתחים כאלו החלו לשווק אותם בסכומים אסטרונומים של 400 שקל לקילו, לא מעט נפלו בפח עד שקרניבורים אורגינל (קהילת הבשר הגדולה בישראל) העלו פוסט בנושא ולאחר כחודשיים עד שלושה כל עניין הבשר המוזרק עלה לכותרות ובכך נעלם, אך מידי פעם עוד אנחנו נחשפים לנתח כזה או אחר שעדיין מנסה להימכר, היזהרו והישמרו – אתם לא יודעים מה שמים בפנים.
בתמונה המצורפת תוכלו לראות איך נראה בשר מוזרק בבירור: